. .

Portar gossos a la platja

 

Benvolguts amos de gossos,

La Llei de Costes espanyola des de SEMPRE preveia una prohibició de gossos* a la nostra costa, això no és cap novetat.

Si vostè té pensat de venir aquest any al nostre càmping amb el seu gos, tingui en compte que enguany s’estan aplicant les ordenances municipals al peu de la lletra, de manera que pot haver-hi controls durant l’estiu i, possiblement, fins i tot multes en cas d’incompliment.

Per a nosaltres és important d’evitar possibles conflictes amb les autoritats locals alhora que oferir a tots els nostres clients una estada relaxant a la platja. És per això que li agraïm, especialment en temporada alta, la seva col•laboració i comprensió.

Una nova ordenança municipal de Sant Pere Pescador per al 2014 preveu en ple estiu una PROHIBICIÓ ABSOLUTA DE GOSSOS a la platja entre les 10 i les 19 h.

L’ordenança també prohibeix de passejar per la part de les dunes amb vegetació o de quedar-s’hi per prendre el sol.

Com a càmping que accepta clients amb gos, ens agradaria mantenir informats als nostres clients sobre aquesta situació per evitar qualsevol sorpresa o fins i tot situació desagradable amb els agents de l’ordre públic a la platja. Resumint es pot dir que la situació no és gaire diferent que durant la temporada alta de l’any passat.

No obstant això, als nostres clients els hi recomanem sempre la temporada baixa com a millor època de l’any per viatjar amb el gos i per passar unes vacances amb més tranquil•litat.

 

* En sentit estricte, prohibició general d’animals ramaders i de companyia.