. .
spanish catalanian german english dutch french
search Facebook  Twitter  Reserves | Contacte  | Nota legal

El Càmping Aquarius guanyador de l’ “Alan Rogers Welcome Award 2011”

Els inspectors professionals de la guia anglo-holandesa Alan Rogers cada any inspeccionen un gran nombre de càmpings a tota Europa. Només els millors seran llavors publicats a la seva Guia de Càmpings. Tant més difícil és doncs convertir-se en guanyador d’un dels preuats premis “Alan Rogers Award”!

Ens és per això un gran honor i una alegria poder anunciar que el nostre Càmping Aquarius és el guanyador de l’Alan Rogers Welcome Award 2011. Markus Rupp ha recollit el preuat premi aquest passat mes de gener 2012 a la fira “Vakantiebeurs” de Utrecht a Holanda!

Hem sigut guardonats per l’especial amabilitat del nostre servei i l’ambient selecte:

“Aquarius és un càmping familiar destacat i la seva situació és òptima per a la descoberta de la Costa Brava. Es tracta d’una consolidada empresa familiar, a la que des de fa quaranta anys se li dóna una rebuda especialment atenta al client i que ofereix a més unes instal·lacions excel·lents”, indica el text del premi.

Per a nosaltres aquest premi és alhora reconeixement i incentiu ja que, tal com deia Philip Rosenthal: “qui deixa de millorar, deixa de ser bo”.

Ens serà un plaer donar-li la benvinguda a tots els nostres clients en el sentit del “Welkom Award” també en aquest any 2012!