. .

Escola de surf i vela "La Wind"

L‘escola de surf i vela "La Wind“ es troba directament al costat del Càmping Aquarius i és una jove empresa d’esports i turisme que s’ha proposat oferir unes vacances de somni a tots aquells que desitgin mantenir-se actius.

A través d‘una variada oferta d’esports aquàtics i a l’aire lliure, podrà descobrir noves activitats esportives o ampliar la seva experiència actual.

A l’estació de surf podrà informar-se sobre les últimes novetats esportives: viatges, cursos, material de windsurf, kitesurf, catamarà, stand up paddel, submarinisme, escalada, MTB, etc., i participar en un dels nombrosos concursos. 

Kitesurf

Les corrents tèrmiques que es generen al mar a l’estiu ofereixen les condicions ideals per a aquest esport de moda. En poc temps, els principiants podran celebrar els seus primers èxits i els professionals perfeccionaran els seus moviments i salts sobre les ones. Els nostres professors de kitesurf, amb molta experiència, l’aproparan a aquest joc que combina vent, estel, aigua i taula en diferents cursos per a nens, principiants i experts. Segons el nivell, l’ensenyarem els primers passos del kitesurf o maniobres més complexes.
Naturalment, podrà llogar i provar el material de kitesurf més innovador.

Windsurf

Senti amb nosaltres la força del vent!
Els instructors de windsurf, amb molta experiència, l’aproparan a aquest esport i li ensenyaran tots els principis teòrics i pràctics importants per a poder aprovar l’examen d’obtenció del certificat VDWS. En cursos especials, ensenyem a nens i a principiants a combinar la vela i l’aigua, i fem possible que gaudeixin de l’experiència de lliscar sobre el mar. Per als que tenen experiència, oferim diversos cursos sobre maniobres més complexes. A més, podrà llogar i provar el material de windsurf més innovador.

Podrà trobar més informació i ofertes sobre "La Wind“ a: www.360grad-xdream.com