. .

Lleure al càmping

En el programa de temps lliure, organitzat pel nostre equip d’animadors professionals, hi ha experiències i activitats per a totes les edats: 

Els més petits juguen al Playcenter sempre sota supervisió o es diverteixen a la Minidisco, mentre que els joves queden per jugar al billar o als dards, o fan una trobada d’adolescents a la platja.

Què tal passar una nit de cinema o gaudir d’una foguera?

Durant l’estiu, de tant en tant es munta una carpa de circ al costat del càmping amb funcions plenes de màgia que realment valen la pena.

El taller de ceràmica catalana i la preparació de la funció musical entusiasmen a tota la família.

Aquí no només hi ha acròbates i mags, sinó que els nostres hostes també es transformen, per exemple, en llops de mar el dia dels pirates.

Els amants de l’esport també estaran al lloc adequat: es pot fer surf, kite-surf, navegar en catamarà, passejar en mountainbike, fer senderisme o participar en el variat programa de fitness i gimnàstica.

En una excursió guiada podrà conèixer de forma especial aquesta terra i la seva gent.

Als nostres punts d’informació distribuïts per tot el càmping, els hostes que hi estiguin interessats poden consultar el complert programa de lleure, el temps actual i molta més informació.

Aquesta informació també es pot consultar des d’un dispositiu mòbil o directament des de casa a: www.campingaquarius.es