. .

Parcel·les

El càmping té 445 parcel·les per a caravanes, autocaravanes o tendes.

Totes les parcel·les tenen electricitat. Totes les parcel·les "Plus" a més tenen aigua corrent i desguàs.

El terra de totes les parcel·les és de gespa i presenta una lleugera inclinació per tal que, en cas de que algun dia el sol s’amagui rere uns núvols de pluja, l’aigua pugui fluir sense problemes.

Les superfícies estan dissenyades per tal que pugui aparcar el seu cotxe al costat de la caravana. Si necessita més espai, també pot deixar el seu vehicle a l’aparcament vigilat situat davant de la barrera. 

Les nostres parcel·les es classifiquen segons la mida de la següent manera:

100 - 117 m2

70 – 90 m2

45 – 65 m2

100 - 118 m2 
Amb aigua corrent i desguàs

70 – 95 m2 
Amb aigua corrent i desguàs

  • Tipus A (47 parcel·les de tipus A+ i 52 de tipus A), pensada per a grans caravanes o autocaravanes. També per a famílies nombroses que necessiten muntar una segona tenda. Degut al reduït nombre de parcel·les de mida A, els recomanem reservar-les amb molta antel·lació.
  • Tipus B, és la nostra parcel·la “estàndar” i de la que tenim major nombre
    (12 de tipus B+ i 315 de tipus B)
  • Les parcel·les de tipus C resulten més adequades per a tendes o autocaravanes petites
    (19 parcel·les de tipus C).

Totes les parcel·les són fàcilment accessibles amb caravana.

Si viatja amb una autocaravana especialment gran, comuniqui’ns-ho quan faci la reserva perquè ho tinguem present a l’hora d’adjudicar-li la parcel·la. Tenim algunes parcel·les A+ pensades per a autocaravanes grans, ja que són més fàcils d’accedir segons el sistema americà "Drive-Thru" ("passar conduint").

Una part del càmping es troba a la sombra dels arbres, a l’estil d’un parc, mentre que a l’altra part es gaudeix de molt de sol, el qual s’aprecia molt especialment en èpoques de temporada baixa. Si té un receptor de TV via satèl·lit, no oblidi que els arbres poden limitar la recepció i tingui-ho en compte a l’hora d’escollir la parcel·la.