. .
spanish catalanian german english dutch french
search Facebook  Twitter  Reserves | Contacte  | Nota legal

Best September Deal

Aprofita de la nostra oferta "Best September Deal" reservant ara i t'assegures una parcel·la estàndard entre:

el 01/09/17 i el 30/09/17

amb 20% de descompte

L'oferta només és vàlida per a una estada mín. de 7 nits en les parcel·les tipus "B“. Important: emplaçament sense nombre concret i contingent limitat!

Els nens són GRATIS!

Promoció valida només per reserves fetes en línia i pagades abans de l'arribada! És imprescindible la presentació a l'arribada del corresponent justificant de transferència degudament conformat pel seu banc. Preguem esmenti la referència „Best September Deal" quan faci la reserva.

Aquesta oferta no es pot combinar amb altres ofertes o descomptes vigents al Càmping Aquarius. Es reservarà una parcel·la del tipus B sense detallar el nombre concret de la parcel·la. Anul·lacions només es podran fer per escrit i no hi haurà dret a devolució total o parcial de l'import pagat. Recomanem reservar amb suplement de garantia d'anul·lació.

Càmping Aquarius, el paradís de vacances per als cicloturistes

El nord de la Costa Brava no només ofereix natura, cultura i gastronomia única, però a causa de la seva diversitat paisatgística, és un lloc ideal per al cicloturisme. Si vostè està planejant una parada o les seves vacances en bicicleta amb nosaltres, gaudireu de la nostra oferta Bed & Bike amb

20% descompte en la factura de càmping

L'oferta es limita al tipus de parcel·les "C" i en els allotjament només en temporada baixa. Acollida de cicloturistes fins i tot per 1x nit, oferim emmagatzematge segur de les bicicletes durant la seva estada, préstec o venda de mapes regionals, GPS, taller de reparació de bicicletes, lloguer de bicicletes, servei de transport, ruta guiada amb bicicleta ...

Per a més informació i reserves: reservas@aquarius.es o per telèfon: +34 972 520101 - Preguem esmenti la referencia "Bed & Bike" quan faci la reserva.


Aquesta oferta no es pot combinar amb altres ofertes o descomptes vigents en el Càmping Aquarius. 
Es reservarà una parcel•la del tipus B sense detallar el nombre concret de la parcel•la. Anul•lacions només es podran fer per escrit i no hi haurà dret a devolució total o parcial de l'import pagat. Recomanem reservar amb suplement de garantia d'anul•lació.