. .
spanish catalanian german english dutch french
search Facebook  Twitter  Reserves | Contacte  | Nota legal

Hola temporada 2018

El 15.03.18 obrim novament les nostres portes i et convidem a celebrar aquest esdeveniment amb la nostra oferta "HOLA TEMPORADA", entre el:

15.03.18 (primera arribada possible) i el dia 11.05.18 (sortida més tardana)

amb 20% DESCOMPTE

L'oferta està limitada a una quota de 30 parcel·les del tipus "B", amb min. estada 3x dies, no permet reservar un número de parcel·la determinat

Els nens són GRATIS!

Reserves només per Internet. 
És necessari pagar per avançat l’import total de l’estada mitjançant una transferència bancària. En el moment de fer la seva reserva esmenti el codi "HOLA TEMPORADA 2018".

Aquesta oferta no es pot combinar amb altres ofertes o descomptes. 
 Possibles anul·lacions s’accepten tan sols per escrit (carta / correu electrònic) o per fax. En cas d’una anul·lació no es farà cap reemborsament sense l’assegurança d’anul·lació. És per això que li recomanem de contractar la nostra assegurança d’anul·lació.

Una ganga per als espontanis

Aprofita de la nostra oferta "First - Minute" reservant ara i t'assegures un mobil-home entre:

01.04.18 (primera arribada) i el 11.05.18 (ùltima sortida)

amb 20% descompte

L'oferta només és vàlida per a una estada mín. de 7 nits en els mobil-homes. Important: contingent limitat!

Promoció valida només per reserves fetes en línia i pagades abans de l'arribada! És imprescindible la presentació a l'arribada del corresponent justificant de transferència degudament conformat pel teu banc. Preguem esmentis la referència "First Minute 2018" quan facis la reserva.

Aquesta oferta no es pot combinar amb altres ofertes o descomptes vigents al Càmping Aquarius. Anul·lacions només es podran fer per escrit i no hi haurà dret a devolució total o parcial de l'import pagat. Recomanem reservar amb suplement de garantia d'anul·lació.

Càmping Aquarius, el paradís de vacances per als cicloturistes

El nord de la Costa Brava no només ofereix natura, cultura i gastronomia única, però a causa de la seva diversitat paisatgística, és un lloc ideal per al cicloturisme. Si vostè està planejant una parada o les seves vacances en bicicleta amb nosaltres, gaudireu de la nostra oferta Bed & Bike amb

20% descompte en la factura de càmping

L'oferta es limita al tipus de parcel·les "C" i en els allotjament només en temporada baixa. Acollida de cicloturistes fins i tot per 1x nit, oferim emmagatzematge segur de les bicicletes durant la seva estada, préstec o venda de mapes regionals, GPS, taller de reparació de bicicletes, lloguer de bicicletes, servei de transport, ruta guiada amb bicicleta ...

Per a més informació i reserves: reservas@aquarius.es o per telèfon: +34 972 520101 - Preguem esmenti la referencia "Bed & Bike" quan faci la reserva.


Aquesta oferta no es pot combinar amb altres ofertes o descomptes vigents en el Càmping Aquarius. 
Es reservarà una parcel•la del tipus B sense detallar el nombre concret de la parcel•la. Anul•lacions només es podran fer per escrit i no hi haurà dret a devolució total o parcial de l'import pagat. Recomanem reservar amb suplement de garantia d'anul•lació.