. .
spanish catalanian german english dutch french
search Facebook  Twitter  Reserves | Contacte  | Nota legal

Premi „ADAC Campingpreis 2007“

Ens alegra i ens omple d'orgull poder anunciar que la redacció de la prestigiosa Guia de Càmpings de l'ADAC Automòbil Club d' Alemanya (amb varis milions de socis) ha guardonat el nostre Càmping Aquarius amb el premi „ADAC Campingpreis 2007“ !

La „copa“ que es veu a la foto i que simbolitza aquest premi extraordinari, ens va ser lliurada en el marc de la „ADAC-Gala“, que es va celebrar a Stuttgart (Alemanya) coincidint amb la fira de turisme CMT. Es varen encarregar del lliurament el President del Departament de Turisme de l'ADAC, senyor Max Stich, i el Cap de Redacció de la Guia de Càmpings ADAC, senyor Stefan Thurn. 
I ara procedim a l'entrega del premi ADAC al càmping amb els clients més satisfets...“ va exclamar la presentadora de l'acte pregant al senyor Markus Rupp que s'apropés a la tribuna. 
Aquest títol ens enorgulleix de manera especial, doncs què més pot desitjar un càmping que clients satisfets?

¡GRÀCIES!
Vull aprofitar l'ocasió per donar les gràcies, en el nom de la família Rupp i de l'equip d'Aquarius, a tots els nostres clients que han transmès a l'ADAC la seva satisfacció amb el nostre càmping. (probablement és més usual prendre la iniciativa d'escriure a l'ADAC per formular una queixa...)
Per la nostra part pensem que el bon ambient al càmping no es deu únicament als nostres esforços, sinó que son els nostres clients qui en bona part marquen l'ambient agradable i festiu que és decisiu per viure unes bones vacances. Això no és tant obvi i per això desitjo expressar el meu més sincer agraïment als nostres molts clients assidus de la Gran Família Aquarius.

Markus Rupp